Maaltijdservice Lamontzée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lamontzée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Lamontzée? Dankzij maaltijdbutler.be vergelijkt u gemakkelijk alle bedrijven die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,40 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Appelcompote of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Lamontzée hebt u toegang tot ambachtelijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteBurdinne
RecensieIk ben minder afhankelijk
Postcode4210
Gemiddelde kosten€6,58
Vaak gekozen maaltijdWitlof a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Lamontzée

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Lamontzée. U kunt denken aan interessante leveranciers als Colruyt en/of 0. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor tal van partijen en slagerijen. Iedere leverancier onderscheidt zich door een heel eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van deze pagina kan u daarom de bezorgers op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Lamontzée? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Nadien worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Het is 1 week houdbaar.

  • Verse seizoens ingrediënten
  • Optimaal behoud van smaak en geur
  • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

  • Groot inslaan is mogelijk
  • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
  • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lamontzée. Ideaal voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

  • Direct aanschuiven
  • Ondersteuning uit gemeente
  • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal services hebben ook een extra boodschappendienst voor senioren. Op die manier krijgt men gelijk de supermarktartikelen als hagelslag en snoeptomaatjes. Meestal kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

  • Niet afhankelijk van anderen
  • Vaste persoonlijke bezorger
  • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Lamontzée vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Lamontzée? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit vele leveranciers die kloppen met uw wensen voedingspatroon. Wat dacht u van Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Burdinne. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lamontzée voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt hangt af van aspecten als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

  • Dagverse maaltijd als Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
  • Een vriesverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,65.
  • Een bereide dagschotel voour ouderen als Chinese wokschotel bestelt u vanaf €5,85.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Chinese tomatensoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Karnemelkse bloempap om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Burdinne voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

  • Gehakt in roomsaus
  • Broccoli kaassaus
  • Stamppot andijvie
  • Zuurkoolstamppot
  • Penne carbonara

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lamontzée regelen

  1. Inventariseer behoeftes

    Onderzoek allereerst wat voor categorie ouderenmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

  2. Selecteer cateringdienst of traiteur

    Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

  3. Een proefpakket nemen

    De belangrijkste aanbieders bieden een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte leveranciers.

  4. Maaltijden afnemen

    Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kunt u dagelijks nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in oktober 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 25 menu’s. Bij diepvries is er een keus te maken uit 80+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Vegetarische omelet, aardappelpuree, wortelen met doperwten of Vissoep. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de menulijsten kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, lactosevrij, gemalen, natriumarm en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Lamontzée. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

  • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
  • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
  • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit